Onzichtbare automatisering

 

esthetisch, flexibel, betrouwbaar & veilig!

esthetisch, flexibel, betrouwbaar & veilig!

In samenwerking met de firma Belfox heeft Aluconnect een draaipoortaandrijving ontwikkeld, die het hoogste niveau van perfectie in draaipoorttechnologie vertegenwoordigd. Bovendien is het mogelijk om de poortvleugel van binnen en buiten te ontgrendelen.

 

De Aluconnect draaipoortaandrijving kenmerkt zich doordat de buismotor onderdeel uitmaakt van een speciaal daarvoor ontwikkeld afgerond scharnierprofiel, waardoor inklemming of intrekking tussen poortstaander en scharnierprofiel niet mogelijk is.

 

Buismotoren zijn al tientallen jaren DE ingenieuze poortaandrijvingen voor veeleisend gebruik in zowel de particuliere- als zakelijke sector. Dankzij spiraalvormige tandwielen werkt de aandrijving vrijwel geruisloos. Ter plaatst hoeft alleen de 230 volt aangesloten te worden. Alle comfortfuncties zoals rustig lopen, automatisch sluiten enz. kunnen op de geïntegreerde motorbesturing worden ingesteld.

 

De voordelen van buismotoraandrijving:
  • Geen zichtbare aandrijftechniek.
  • Stekker in stopcontact, testopening uitvoeren, handzender inlezen en de draaipoort is klaar voor gebruik.
  • Aanzienlijk besparing montagetijd.
  • Alle noodzakelijke veiligheids- en beveligingsonderdelen zijn geïntegreerd in de aandrijving.

 

De Aluconnect draaipoortaandrijving is ontwikkeld in overeenstemming met Europese norm EN13241: 2003 + A2: 2016. De Initiële typetest is uitgevoerd door Kiwa Nederland B.V..
De draaipoortaandrijving voldoet hiermee aan alle essentiële Europese
veiligheids-, gezondheids- en milieubeschermingseisen die aan de aandrijving wordt gesteld, wat zichtbaar is middels de CE-markering op de aandrijving.

Geschikt voor:

  • Luna, Lara, Luka, Lola en Lucy t/m 2000mm vleugelbreedte.
  • Levi t/m 2500mm vleugelbreedte.
  • Minimale poorthoogte voor de inbouw van de automatisering is 1657mm.