Service & kwaliteit

 

De beste oplossing voor elke situatie.

Ontzorgen

Naar elkaar luisteren, van elkaars inzichten profiteren en zo de hoogwaardigste producten voor onze eindgebruiker ontwikkelen. We blijven continu ontwikkelen om de wensen van onze klanten en de behoeften van de markt te bedienen.

 

Aluconnect geeft deskundig advies, zorgt voor de juiste installatie en onderhoud. Zo ontzorgen we u in de aanschaf, installatie en onderhoud van hekwerken en poorten.

De juiste service

Kennisgedreven keuzes maken en tegelijkertijd techniek om weten te zetten naar praktische toepassingen die werken voor de eindgebruiker.

Wij luisteren naar uw behoeften en geven deskundig advies. Aluconnect biedt hoogwaardige hekwerkproducten en professionele installatie, met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

Uw tevredenheid is onze prioriteit!

 

De kwaliteit van aluminium

Wij geloven in oneindige oplossingen in aluminium poorten en hekwerken. Wat is de kracht van aluminium?

 

  1. Duurzaamheid: aluminium is een duurzaam product, dat roest voorkomt en langer meegaat.
  2. Lichtgewicht: het lichte gewicht zorgt ervoor dat de installatie minder belastend is voor de poortopeningen en scharnieren.
  3. Weersbestendig: aluminium kan tegen alle weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat regen, wind, vorst en zonlicht geen impact op de kwaliteit van het product.
  4. Milieuvriendelijk: aluminium poorten hebben een lange levensduur en daarna is aluminium recyclebaar. Dit maakt het een duurzame keuze.
  5. Veiligheid: onze producten worden voorzien van verschillende beveiligingsvoorzieningen, zoals sloten en toegangscontroles.