Over ons

Innovatie & passie

 

Wij geloven in de oneindige mogelijkheden van de samenwerking tussen aluminium en terreinbeveiliging.

Aluconnect is producent van aluminium poorten en hekwerken, passend in elke omgeving. Met een compleet assortiment en eigen productiefaciliteiten, hebben wij hekwerken en poorten ontwikkeld die de perfecte balans vinden tussen toegankelijkheid en beveiliging.

 

Bij Aluconnect begrijpen we de waarde van onze producten voor onze klanten, zowel B2B als B2C. Wij leveren niet alleen terreinbeveiliging, maar ook hekwerken en poorten die perfect passen bij de leefomgeving van onze eindgebruikers.

 

Producten

Onze Missie

Door innovatie, kennisdeling en partnerships blijven wij voorop lopen in de ontwikkeling van aluminium poorten, hekwerken en terreinbeveiliging, met oog voor design en excellente service.

Kennisgedreven keuzes maken en tegelijkertijd techniek om weten te zetten naar praktische toepassingen die uitstekend werken voor de eindgebruiker.

Samenwerken & duurzame innovatie

Samen werken om samen te groeien, dat is onze kern! Zo kijken wij naar onze medewerkers, partners en vertegenwoordigers. We luisteren naar elkaar, leren van elkaar en op die manier ontwikkelen wij het beste product voor onze klant.

Onze processen zijn geoptimaliseerd. We blijven streven naar een milieuvriendelijke productie voor onze hekwerken en poorten. De balans tussen efficiëntie en duurzaamheid zorgt voor innovatieve processen.